Varovanje trgovin

Naši varnostniki v trgovinah imajo poleg osnovnega predznanja s področja varovanja še dodatno specialistično znanje za varovanje v trgovinah. Usposobljeni so tudi za ravnanje s tehničnimi pripomočki, kot so videonadzorni sistemi ter različne oblike elektronskega in tehničnega varovanja blaga.

Storitve

S profesionalnim pristopom smo kos še tako zapletenim situacijam. Našim naročnikom olajšamo marsikateri problem, ki bi brez kakovostnega varovanja zanj lahko imel zelo obremenjujoče posledice, pa naj bodo to tatvine večjega ali manjšega obsega ali situacije, ko posamezniki ali množice izstopajo s svojimi dejanji in s tem škodno vplivajo na okolje.

Varovanje poteka na izdajno-prevzemnih rampah, v skladiščih, upravnih prostorih in prodajnih delih trgovin.

Čas varovanja prilagodimo času odprtja trgovin ali potrebam in željam naročnika.

Varnostnice in varnostniki so lahko oblečeni v elegantne uniforme, ki se dobro zlijejo z okoljem varovanja in torej niso vpadljive, ali pa v delovna oblačila primernejše za taka mesta varovanja, ki so bolj izpostavljena vremenu in prahu.

Popolna paleta storitev varovanja

S celovitimi storitvami na področju zasebne varnosti podjetjem in posameznikom zagotavljamo nadstandardno preventivno varnost.
TOP