Izobraževanje za ravnanje z orožjem

Že od leta 2002 smo pooblaščeni koncesionar za organiziranje in izvajanje programa usposabljanja za preizkus znanja o ravnanju z orožjem.

Kaj nudimo udeležencem

V skladu z bogatimi izkušnjami naše kandidate uspešno popeljemo do pridobitve zadostnega znanja o zakonodaji, orožju in balistiki ter razvijemo ali izpopolnimo njihovo sposobnost za varno rokovanje z orožjem in odgovoren odnos do orožja.

Na strelišču tudi izpopolnimo tehnike streljanja ter zagotovimo uspešen zaključek preizkusa znanja pred ustrezno izpitno komisijo, ki je sestavljena iz predstavnika ministrstva za notranje zadeve, zveze za praktično streljanje in koncesionarja. Naša referenca je več kot 2000 uspešno opravljenih preizkusov znanja in tako pridobljenih več tisoč orožnih listin.

Vsem udeležencem naših usposabljanj nudimo:

  • popuste za večje skupine udeležencev;
  • v primeru udeležbe pri vsaj enem strokovnem usposabljanju brezplačno usposabljanje in preizkus znanja iz varstva pri delu, po predhodnem dogovorjenem terminu.

Popolna paleta storitev varovanja

S celovitimi storitvami na področju zasebne varnosti podjetjem in posameznikom zagotavljamo nadstandardno preventivno varnost.
TOP