Celindrični vložki

Poslovni sistem Varnost v svojih trgovinah ponuja zelo kakovostne cilindrične vložke EVVA; ob vgradnji takih vložkov svetujemo tudi namestitev varnostnega okovja Melchard.

Če dvomimo v trdnost vrat, lahko poleg obstoječega zaklepa namestimo tudi dodatno ključavnico, zelo priporočljiva pa je tudi prečna zapora. V naših trgovinah je mogoče kupiti tudi varnostne rešetke, varnostne folije za okna, vse vrste gasilskih aparatov, trezorje, mehanska in elektronska varovala proti kraji avtomobilov ter drugo.

EVVA vam nudi udobje in varnost pri uporabi njenih cilindričnih vložkov.Vseeno je ali je to dvojni ali polovični cilindrični vložek, cilindrični vložek z gumbom na eni strani, cilindrična obešanka, cilindrični vložek za montažo na kovinska vrata ali pohištveni cilindrični vložek.

Slehernega je mogoče izdelati v sistemu po principu generalnega ključa (le-ta odklepa vse cilindrične vložke v sistemu) in pa podskupinskega ključa (ta pa odpira samo cilindrične vložke v sistemu, ki so na željo kupca specificirani).

Sistemi so primerni za privatne hiše, pisarne, delavnice, skladišča, poslovne stavbe, hotele, ...

Popolna paleta storitev varovanja

S celovitimi storitvami na področju zasebne varnosti podjetjem in posameznikom zagotavljamo nadstandardno preventivno varnost.
TOP