Sodobno življenje polno izzivov, ki prežijo na nas tudi takrat, ko to najmanj pričakujemo.

Vsi potrebujemo nekoga, ki mu lahko zaupamo. Nekoga, ki nam krije hrbet, ko nam gre dobro in nekoga, ki nas varuje, ko nam gre slabo.

Varovanje doma pomeni prisluhniti in videti, kar je očem skrito, razumeti brez besed in imeti korak prednosti, še preden gre kaj narobe.

Za varovanje doma je ključna kombinacija sistemov tehničnega varovanja, sprejema signala alarma na certificiran varnostno nadzorni center ter takojšnje ukrepanje intervencijske ekipe v primeru alarma.

Paket VAREN DOM je varnostna rešitev prilagojena specifikam varovanja doma

Paket VAREN DOM je napredna varnostna rešitev, prilagojena specifikam varovanja doma. Od drugih rešitev, ki pogosto zajemajo le posamične elemente tehničnega varovanja, izstopa paket VAREN DOM po celovitem pristopu k varovanju doma. Investicija v VAREN DOM in celovito varnostno rešitev prilagojeno specifikam varovanja doma, je ugodnejša, kot bi si morda predstavljali.

Cena paketa VAREN DOM se začne že pri 19,90 EUR/mesec z DDV.

Prva opcija je na voljo za tiste, ki alarmni sistem že imate, pa bi radi varnostno rešitev prilagojeno specifikam varovanja doma, ki izstopa po celovitem pristopu k varovanju doma.

Druga opcija je namenjena tistim, ki alarmnega sistema za VAREN DOM še nimate. Kompletno rešitev, skupaj z opremo v vrednosti do 750 EUR z DDV in vključno z montažo prejmete BREZPLAČNO.

Vemo, kaj pomeni ponuditi roko v pravem trenutku in kaj pomeni stati nekomu ob strani.

Ker želimo, da ste varni vam ob izbira katere koli opcije naročnino za prve 3 mesece varovanja podarimo. Brezplačen posvet s svetovalcem za varovanje: varen-dom@aktiva.si ali 080 17 12

TOP