*Ponudba je omejena na področje Vrhnike in Logatca.

Sodobno življenje polno izzivov, ki prežijo na nas tudi takrat, ko to najmanj pričakujemo.

Vsi potrebujemo nekoga, ki mu lahko zaupamo. Nekoga, ki nam krije hrbet, ko nam gre dobro in nekoga, ki nas varuje, ko nam gre slabo.

Varovanje podjetja pomeni prisluhniti in videti, kar je očem skrito, razumeti brez besed in imeti korak prednosti, še preden gre kaj narobe.

Za varovanje podjetja je ključna kombinacija sistemov tehničnega varovanja, sprejema signala alarma na certificiran varnostno nadzorni center ter takojšnje ukrepanje intervencijske ekipe v primeru alarma.

Paket VARNO PODJETJE je varnostna rešitev prilagojena specifikam varovanja manjših podjetij

Paket VARNO PODJETJE je napredna varnostna rešitev, prilagojena specifikam varovanja manjših podjetij. Od drugih rešitev na trgu, ki pogosto zajemajo le posamične elemente tehničnega varovanja, izstopa paket VARNO PODJETJE po celovitem pristopu k varovanju. Investicija v varnostne rešitve prilagojene specifikam varovanja manjših podjetij je ugodnejša, kot bi si morda predstavljali.

Cena paketa VARNO PODJETJE se začne že pri 19,90 EUR/mesec brez DDV

Prva opcija je na voljo za tiste, ki alarmni sistem že imate in bi radi varnostno rešitev prilagojeno specifikam varovanja vašega podjetja, ki izstopa po celovitem pristopu k varovanju podjetja.

Druga opcija je namenjena tistim, ki tehnične opreme primerne za VARNO PODJETJE še nimate. Kompletno rešitev skupaj z opremo v vrednosti do 750 EUR brez DDV invključno z montažo prejmete BREZPLAČNO.

Vemo, kaj pomeni ponuditi roko v pravem trenutku in kaj pomeni stati nekomu ob strani.

Ker želimo, da ste varni vam ob izbira katere koli opcije naročnino za prve 3 mesece varovanja podarimo. Brezplačen posvet s svetovalcem za varovanje: varno-podjetje@aktiva.si ali 080 17 12

*Ponudba VARNO PODJETJE je omejena na področje Vrhnike in Logatca.12

TOP