Ostajamo gonilo razvoja na področju zasebnega varovanja

/ / Za medije

Poslovni sistem Varnost Maribor je v Sloveniji in na območju nekdanje skupne države v zadnjih 30 letih pomenil gonilo razvoja na področju zasebnega varovanja, kar ostaja tudi v prihodnje pod novo blagovno znamko Aktiva varovanje

Aktiva skupina, pod svojim okriljem združuje največje slovensko podjetje na področju storitev čiščenja, prav tako pa se ukvarja tudi z upravljanjem in vzdrževanjem nepremičnin. S podpisom pogodbe o nakupu večinskega deleža v družbi Varnost Maribor d.d., je posledično nastala v Sloveniji največja skupina za izvajanje storitev čiščenja, upravljanja in vzdrževanja nepremičnin ter zasebnega varovanja. Za Aktivo Skupino je lastniški vstop v Poslovni sistem Varnost Maribor pomemben korak pri razširitvi ponudbe storitev, ki jih ponujamo našim naročnikom. Z vstopom na področje zasebnega varovanja pa se Aktiva Skupina širi tudi na območje jugovzhodne Evrope – Poslovni sistem Varnost Maribor ima namreč hčerinska podjetja v Srbiji in na Hrvaškem.

Verjamemo, da bodo s konsolidiranim lastništvom odločitve lažje in hitrejše, predvsem pa, da bomo s celostnim spektrom storitev lahko še učinkoviteje gradili partnerski odnos z našimi naročniki, dobavitelji in drugimi deležniki.